(ВІДЕО) Завершується облаштування пункту пропуску «Краківець». Наступного тижня планується відновлення пропуску в Польщу легковиків

НАЗАД
28 липня 2022 19:18

На легковому терміналі пункту пропуску «Краківець» завершуються роботи зі встановлення накриття.

Покращення інфраструктури пункту пропуску дозволить повністю відновити пропуск легковиків, а в подальшому також здійснювати у «Краківці» оформлення пасажирських автобусів.

Нагадаємо, в червні цього року у цьому пункті пропуску було облаштовано окремий термінал для руху легкового транспорту, а кількість смуг для вантажівок зросла з 4 до 10. А з 18 липня розпочалися ремонтні роботи, через які тимчасово припинили пропуск легковиків на виїзд з України.

- З метою створення комфортних умов для подорожуючих через державний кордон та представників контрольних органів та служб над зоною контролю облаштований відповідний навіс, - коментує начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Краківець» Сергій Веретільник. Він наголошує, що роботи вже завершуються, а про відновлення пропуску у «Краківці» легкового автотранспорту на виїзд з Україну буде окремо повідомлено через офіційний веб-сайт та інші канали комунікації Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси